Сумњате да вас је неко блокирао на Messenger апликацији? Проверите лако, уз један мали трик

0
61

Ако вас неко блокира на Facebook Messenger апликацији, нећете да добијете обавијештење да се то догодило. Уместо тога, мораћете да обавите мало детективског посла како бисте сазнали да ли је неко одустао од било какве комуникације са вама.

Ево шта можете да урадите.

Мада не постоји упозорење или други показатељ који наводи да сте блокирани, ту су знакови који могу потврдити ваше сумње. Да бисте то сазнали, отворите Facebook Messenger и потражите особу за коју мислите да вас је блокирала.

Прво ће све изгледати у реду, видјећете чак и налог те особе. Међутим, покушајте да им пошаљете поруку.

Ако се само појави кружић поред поруке, без било какве боје, то је вјероватан знак да сте блокирани. У нормалним околностима, поред испоручене поруке би се појавио испуњени круг са једном “квачицом”, који нестане када се порука прочита.

Ако особу уопште не можете да нађете контактима, вјероватније је, ипак, да је обрисала свој налог.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

3 × two =