Ко то не зна да броји у ДНС-у на Палама?

0
3425

Најбоље је да кренемо редом: 1, 2, 3, 4, 5… Је ли тако? Није! Зато што иде: 1, 3, 4, 5… Ако мислите да је у питању неки математички низ, фибоначијеве мозгалице и слично, преварили сте се. У питању је дио ДНС-а на Палама.

На нашу адресу стигла је фотографија „City light“-а (реклама на шеталишту) на којој се види како дио ДНС-а врши селекцију и прескаче бројеве својих кандидата. Прескочен је број кандидата за одборника Николине Шљивић, а она је на својим профилима друштвених мрежа објавила:

„Поштовани суграђани, поштовани представници медија, драги бирачи,
Као што сте могли видјети постављен је билборд ДНС-а у центру Пала, без мог имена и броја. На основу тога појавиле су се разне приче. Желим да вас све овим путем обавјестим да нису истините информације које круже Палама да сам ја одустала од кампање, да сам повукла кандидатуру, да сам напустила ДНС И слично. Дакле, то је производ и идеја мојих колега, који вођени личним интересима покушавају да на све начине умање мој изборни резултат. Ја знам да имам повјерење вас, грађана Пала. Знам колико ме подржавате, знам колико ми људи сваког дана прилази, колико ме позове да се видимо и поразговарамо, а то је оно што они не могу обрисати, као што су обрисали моје име са билборда листе ДНС Пале.
Драги пријатељи, очекивала сам веома бурну и прљаву кампању, ударце са свих страна, али нисам очекивала да ће све то долазити од стране мојих сабораца. Жао ми је што је тако. Међутим, мени ово даје само још већи вјетар у леђа и желим да докажем, више него икада, да је нас истинских симпатизера ДНС више од ових других. Ја сам и на почетку кампање рекла да се нећу бавити другима и заиста ће тако бити. Не желим да трошим енергију на то. Нису вриједни тога. Ово пишем ради вас, ради дезинформација које су се појавиле и молим да то тако схватите.
Дакле, члан сам ДНС-а, кандидат сам ДНС-а под редним бројем 2, остајем у ДНС-у и свим срцем ћу радити ЗА ЉУДЕ И ЖИВОТ ПАЛА!
Драги пријатељи, настављамо кампању даље, уздигнуте главе и никад јачи“.

Сада изгледа имамо ситуацију да имамо два ДНС-а. Имамо ДНС и ДНС… Не, ни ово није мозгалица, већ реалност.
Они упућенији од нас кажу да је постојање чудних математичких низова у паљанском ДНС-у резултат сујете Марка Кубатлије и непопустљивости Николине Шљивић. То је створило оно што ће у историји предизборних хроника бити запамћено као „рат билборда“.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here