Жељка Цвијановић : Здравствени сектор под страшним притиском

0
309
 Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да је здравствени сектор под страшним притиском и да вирус корона тешко погађа економију.

 

Цвијановићева је навела да епидемиолошка ситуација прави неке специфичности када су у питању предизборне активности, јер се не могу правити велики скупови, већ се мора ограничити, а многи људи су навикли да имају велике скупове и на тај начин шаљу своју поруку.

Она је указала на потребу придржавања епидемиолошких мјера, што је сада прироритет, али је истакла и да није проблем обићи људе, јер све странке у Републици Српској имају дуг стаж и сви знају како се понашати.

– Могу да кажем, у име СНСД-а, то и не значи нешто посбено, ми смо људи који смо навики да смо стално на терену, да причамо са грађанима. Ниједна политичка партија која је навикла тако да ради, да воли да дође, воли људе, неће сматрати неким посебним хендикепом то што неће имати велике скупове – рекла је Цвијановићева новинарима модричком насељу Добор.

Према њеним ријечима, већи проблем је како очувати здравствени сектор и јавне финансије да би се могле извршавати обавезе према буџетским корисницима и да реализација одређених пројеката не буде под знаком питања.

Цвијановићева је нагласила да је то од важности, а остало су ствари које се могу пребродити.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

twenty + nineteen =