ФИЛМ О АЦИ СЕ СНИМА У ЦЕЛОЈ БИВШОЈ ЈУГИ: Саша Мирковић открио због чега ће ово бити једно од најбољих телевизијских достигнућа!

0
237

Највећа регионална звезда Аца Лукас, своју публику изненадио је аутобиографском књигом под називом “Ово сам ја” која је наишла на фантастичне критике.

Обзиром на реакције публике, и свима интригантан живот популарног певача који је приказан у књизи, у сарадњи са продуцентом Сашом Мирковићем и Хyпе продукцијом одлучено је да се сними филм и серија која ће се звати “Кафана на Балкану” – као један од ванвременских Лукасових хитова, а по свему судећи, такав филмски пројекат нас и чека.

До сада је познато да ће редитељка овог пројекта бити Сузана Пурковић, која је остварила фантастичну сарадњу са продукцијском кућом Хyпе радећи на серији “Авиоџије”, као и да ће фолкера тумачити један од најталентованијих глумаца млађе генерације Младен Совиљ.

Припреме су већ увелико у току, а како нам продуцент филма и серије “Кафана на Балкану”, Саша Мирковић, каже ова серија и филм ће се снимати у неколико градова бивше Југославије:

-Кафана на Балкану ће се снимати у Београду, Сарајеву, Мостару, Будви, Скопљу, Сплиту и Бања Луци. Буквално у свим центрима бивше Југославије, зато што је Ацина каријера као и живот везан како за Београд, тако и за све ове градове. Поносан сам на то што ће “Кафана на Балкану” бити Југославија у малом и што ће глумци бити из свих ових држава. Тренутно екипа маркира све локације на којима ћемо снимати. Публику очекују велика изненадјења и добар филм и серија – каже Мирковић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here