Југовић уручио поклон најстаријој Паљанки

Начелник општине Пале Бошко Југовић посјетио је јуче, у паљанском селу Љубогошта, најстарију Паљанку Стаку Пољаковић која има 101 годину, те том приликом јој уручио донаторски новчани поклон сарајевског привредника.

Начелник Југовић захвалио је баки за гостопримство и пријатан разговор, као и донатору на поклону.

„Ово су најљепши догађаји који немају везе са политиком и они, не само да одмарају човјека, већ и враћају у стварност. Много тога имамо да научимо од баке Стаке која има 101 годину, а имали смо прилику да је посјетимо и на 100. рођендан. Заиста се ради о једној дивној старици која је много тога запамтила и има много тога испричати. Од ње треба учити много, прије свега о животу у природи и на селу са својом дивном породицом и унучадима, јер све оно што краси једну породицу она има. Желимо да захвалим и господину Сеју Брајловићу који је, приликом једне посјете Палама, изразио жељу да уручи поклон бон најстаријем становнику наше општине, а ево искористили смо ову прилику да то и учинимо“, нагласио је Југовић за „Паљанске новости“.

Бака Стака захвалила је начелнику за посјету, припремила послужење и поразговарала са њим о томе како проводи безбрижне дане на селу. Упркос чињеници да је најстарија особа на подручју општине Пале, бака Стака, пуна енергије и младалачког заноса, причала је о разним догодовштинама из старих времена.

Стака Пољаковић рођена је у мају 1918. године, а данас је најстарија особа на подручју општине Пале.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име