Почиње санација корита Миљацке

0
615

Општина Пале окончала је све законске процедуре, потписала уговор са извођачем радова и надзорним органима, те тако створила услове да се крене у практичну реализацију пројекта санације и уређења дијела корита ријеке Миљацке, на којем није било озбиљнијих санационих радова још од 1983. године.

Вриједност пројекта је 300.000 КМ, од чега је ЈУ „Воде Српске“ обезбиједила 200.000 КМ, а општина Пале из буџета издвојила 100.000 КМ.

На овај начин показујемо одговорност и озбиљност, те рјешавамо још један дугогодишњи проблем који се тиче свих наших грађана, а поготово оних који живе у приобалном дијелу Миљацке.

„Захваљујемо се на разумијевању и подршци директору ЈУ“ Воде Српске“ Мирославу Миловановићу, те се радујемо најављеном наставку сарадње на реализацији даљих важних пројеката за наше грађане“, саопштили су из општине Пале.

Општина Пале  наставља са инвестицијама и у наредном периоду реализоваћемо и пројекат уређења корита Рeпaшнице, уз паралелну изградњу недостајуће канализационе мреже на том локалитету.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here