Љевнаић промовисао јахоринску и подржао београдску гондолу

0
54

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић изјавио је на промоцији јахоринске гондоле у Београду да ће она искључиво служити за транспорт скијаша, те подржао пројекат београдске гондоле која ће бити намијењена за урбан-транспорт.

Љевнаић је напоменуо да је иницијатива да се гондола изгради у Београду потекла од њега, док је био директор „Скијалишта Србије“ прије пет година.

– У том моменту је иницијатива кренула од мене и ако неко у вези тог пројекта тражи кривца, онда сам то ја, а не предсједник /Србије Александар/ Вучић. Стојим иза тог пројекта и мислим да је заиста добар за град Београд – рекао је Љевнаић у Београду.

Љевнаић сматра да је пројекат београдске гондоле добар, те истакао како скоро сваки град региону има гондолу.

Он је навео да Сарајево и Скопље имају урбан-транспорт гондолу, да су Црногорци најавили гондолу у Котору, а у Загребу се тренутно ради гондола од Загреба до Сљемена.

– Мислим да је гондола добра за град Београд, јер пуно градова у региону има урбан-транспорт гондоле које имају пуно својих предности, од екологије, растерећења јавног транспорта, до туристичког аспекта. Заиста ми је драго да предсједник Србије Александар Вучић подржава такав пројекат – рекао је Љевнаић.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

eighteen − five =