Љетна сезона у Палама: Искористите туристичке ваучере у осам паљанских хотела

0
715

Према званичним подацима Министарства трговине и туризма Републике Српске, закључно са 27. јулом 2020. године, посјетиоци наше општине овога љета моћи ће искористити туристичке ваучере у осам паљанских хотела, саопштено је из Министарства.

У саопштењу се наводи да су за ову туристичку погодност регисровани хотели у Палама: „Дамис“, „Златна жита“, „Jet Set“, „Два голуба“, те на Јахорини: „Термаг“, „Батагон Бистрица“, „Лавина“ и „Борд 20“.

Иако олимпијска љепотица Јахорина нуди велики број разноврсних туристичких садржаја, ни остали дијелови општине Пале нису сиромашни туристичком понудом.

Туристи у Палама могу уживати у богатој гастрономској понуди, посјетити знаменитости и културно – историјске споменике наше општине, а они радозналији могу се попети у пећине попут „Новакове“ и „Орловаче“, које представљају прави бисер паљанског туризма.

Такође, не смијемо заборавити ни све љепоте ски – центра „Равна планина“, попут вожње гондолом и купања у отвореним базенима, као ни незаобилазан туристички излет на водопаде извора Паљанске Миљацке.

Уколико се двоумите гдје да љетујете ове године, предлажемо да подржите привреду Српске и изаберете неки од њених туристичких бисера, али не било који, већ Пале и Јахорину.

Довољно је да кажемо 24 часа боравка на надморској висини и до 1.916 метара, зар не?

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here