ОО Пале: Резултати СНСД-а не могу се порећи дрском реториком и галамом СДС-а

0
614

СНСД је вратио достојанство Републици Српској и српском народу на подручју Сарајевско-романијске регије и то се не може порећи никаквом галамом и дрском реториком појединаца из СДС-а, саопштено је из Општинског одбора СНСД-а Пале.

У саопштењу се наводи да се из Сектора за политику и медије СДС-а утркују који ће појединац радити на самопромоцији преко имена лидера СНСД-а Милорада Додика.

Коментаришући критике СДС-а на рачун политике СНДС-а и Додика, у саопштењу се указује да не може плате и пензије повећавати политичка структура која није била кадра да их одржи у законском оквиру, нити редовно исплаћује.

Поводом идеје СДС-а „да Република Српска поново постане земља једнаких могућности за све“, из СНСД-а подсјећају да је за вријеме власти СДС-а Република Српска била „земља једнаких могућности“ у којој није било подстицаја, стамбеног збрињавање младих брачних парова, редовних и стипендија у потребном обиму и износу.

„Била је то власт која није градила нове болнице, водоводе у свим градовима и општинама, која није није ни сањала да ће неко имати петље и знања да гради ауто-путеве. Власт која је била на корак од тога да преда полицију и тако понизи све оне који су бранили Републику Српску и до краја погази достојанство српског народа“, истиче се у саопштењи ОО СНСД-а Пале.

Непристојно је, кажу, да о сузбијању криминала говоре из странке чији је актуелни лидер помиловао 240 осуђеника.

„Народ није наиван и сјећа се ко је вратио и исплатио заостале плате и пензије, увео борачки додатак, издвојио огромна средства за стамбено збрињавање породица погинулих бораца и ратних војних инвалида“, наводи се у саопштењу.

Из ОО СНСД-а поручују да политички домет СДС-а није ни у сновима мјерљив са интелектуалним, политичким, државничким и људским капацитетом онога на чијем критиковању би да полете и улете у оно што заиста јесте озбиљна политика која се, између осталог, детерминише и оним што су оставили иза себе, учинили за развој Републике Српске и квалитетнији живот грађана.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here