На Палама нема заражених, под здравственим надзором 45 лица

0
235

У општини Пале нема заражених корона вирусом, а 45 лица је под надзором надлежних служби, што је за 13 више него јуче, док је код девет особа завршен четрнаестодневни надзор, саопштено је из Штаба за ванредне ситуације.

Тринаест особа које су од јутрос под надзором, на подручје општине Пале стигли су из Турске, Њемачке, Холандије, Словеније и Србије и њих ће за вријеме трајања надзорне мјере, као и сва друга лица која су одраније под надзором свакодневно обилазити контролни органи, односно припадници општинске Комуналне полиције.

Штаб за ванредне ситуације апелује и упозорава све грађане који су евидентирани и стављени под здравствени надзор да су обавезни да испоштују све што им је наложено од Дома здравља и контролних служби, ради сопственог и здравља грађана Пала уопште.

Сви који се не буду придржавали наложених мјера, односно уколико их припадници Комуналне полиције општине Пале не затекну на кућним или адресима које су пријавили као мјесто боравка током здравственог надзора, биће новчано кажњени, истиче се у саопштењу Штаба за ванредне ситуације општине Пале.

На подручју општине Пале данас се наставља дезинфекција јавних установа и предузећа.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

one × one =