Хуманитарно – спортска манифестација „Вучко из блока“ сутра на Јахорини

0
712

Друга по реду хуманитарно – спортска манифестација „Вучко из блока“ биће одржана у недјељу, 14. фебруара, на стазама Жељо и Пољице на Јахорини, у периоду од 9.00 до 21.00 час.

Циљ манифестације је прикупљање материјалних средстава за социјално угрожене категорије становништва, а сви заинтересовани могу да помогну новчаном донацијом у поменутом временском периоду.

У подножју стазе Пољице биће постављен штанд за донације, покретни бутик Хуманитарне организације „Срби за Србе“, као и санкалиште за дјецу.

За љубитеље скијања биће организоване и двије ски трке, а сви заинтересовани могу се пријавити на штанду и донирати новац.

Дневна трка биће одржана на стази Жељо у периоду од 10.00 до 12.00 часова, а ноћна трка биће вожена на стази Пољице од 18.00 до 21.00 час.

Сви учесници „Вучка из блока“ обавезни су да се придржавају прописаних мјера за сузбијање ширења вируса корона, као и свих препорука Републичког штаба за ванредне ситуације и ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске.

Организатор ове хуманитарно – спортске манифестације је Хуманитарна организација „Срби за Србе“ у сарадњи са Олимпијским центром „Јахорина“.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here