Хуманитарна вожња за бајкера Ненада Перовића

0
661

Група бајкера из Сарајевско-романијске регије организује у недјељу, 11. октобра, хуманитарну вожњу с циљем прикупљања средстава за помоћ у лијечењу њиховог пријатеља Ненада Перовића /49/ са Сокоца коме је што прије потребно прикупити 67.000 долара за трансплантацију бубрега у Минску.

Момир Tомић, један од чланова ранијег соколачког мото-клуба „Романијски соко“, изјавио је да је окупљање заказано у недјељу у 11.00 часова на скретању за село Озерковићи на Иван пољу, са пута Подроманија-Рогатица, те позвао бајкере и остале љубитеље двоточкаша и квадова да учествују у овој акцији.

Он је додао да ће сви бајкери, у складу са могућностима, дати прилог за помоћ у наставку лијечења њиховог пријатеља, а потом према жељи учесника наставити хуманитарну вожњу до Манастира Свете Tројице.

Tомић је навео да је иницијатива за ову хуманитарну акцију потекла од групе бајкера са Сокоца и Пала, те из Рогатице и Источног Новог Сарајева, који су и организатори ове вожње.

Прикупљена средства на скупу моториста биће уплаћена на жиро рачун за лијечење њиховог пријатеља. Средства се могу уплаћивати на жиро рачуне НЛБ Развојне банке 562-012-80957287-41 у КМ и 160-5100102264463-44 у динарима.

До краја октобра позивом на хуманитарни број „М:тела“ 1434 може се донирати двије КМ за лијечење Ненада Перовића.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here