Акције младих СНСД не престају – започето уређивање моста

Млади социјалдемократи из Пала су још једном показали друштвену одговорност према својој општини и својим примјером доказали како млади људи данас могу и хоће да раде за добробит свих грађана.

Након што су активисти Младих социјалдемократа из Пала санирали клупе постављене у ужем центру града, претходних дана вриједно је рађено на уређењу „Жутог моста“ који се налази на улазу Пале.

„Након репарације и санације клупа, на ред је дошао и мост на самом улазу у Пале. Ограда овог моста је била у веома лошем стању. Ко год долази у нашу општину мора туда да продје, те смо у разговору са грађанима закључили да је потребно нешто урадити по том питању и то прије него што почне зимска сезона“, изјавио је предсједник Младих социјалдемократа Пале Лука Цицовић.

Цицовић је такође истакао да су Млади социјалдемократи из Пала највећа омладинска организација ове општине и да имају преко 500 чланова спремних да раде за добробит свих грађана.

„Наглашавам да се на овим активностима нећемо зауставити. Имамо много идеја и планова за наредни период. Ово није политичка борба већ једна омладинска акција од које би сви наши грађани требали имати користи и овим путем позивам друге омладинце и омладинске организације да нам се придруже како бисмо заједничким напорима нашу општину учинили љепшом и бољом“, рекао је Цицовић и додао да је ово само прва фаза уређења моста, те да слиједи фарбање и коначно сређивање.

Акција Младих социјалдемократа је послужила за примјер, те су се овој активности придружили и остали грађани са жељом да дају допринос свеукупном уређењу општине Пале.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име