„Да имају став о националној освијешћености не би бјежали из НСРС“

0
347

Ако неко мисли да ће одбијањем пројеката Републике Српске створити перцепцију о кривици и неспособности Милорада Додика, те тако помоћи “пожељним политичким партнерима” у изборној трци, грдно се вара и потцјењује интелигенцију грађана Српске, поручио је члан Главног одбора СНСД-а Срђан Шекара.

Шекара истиче да су оба бошњачка члана Предсједништва БиХ прочитана, баш као, како наводи, и њихови овдашњи политички јарани и заједнички страни ментори.

“Они им иза кулиса аплаудирају и не марећи за штету која се наноси српском народу коме ови бескичмењаци обећавају да ће ‘живјети боље’ и Републици Српској коју тобоже ‘морају да бране’. Да имају став, о националној освијешћености, препознавању глобалних и регионалних процеса и одговорности у њиховом случају не могу ни да говорим, не би бјежали из НСРС када се гласа о најважнијим темама за народ који је и њих бирао, нити би урушавали српски вето и тиме охрабривали нескривене непријатеље и оне који би да буду гробари Републике Српске”, закључује Шекара.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here