Rekordno proljeće na Jahorini

0
752

Olimpijski centar Jahorina nastavlja da fascinira i nakon zimske sezone. Ostvareni su nevjerovatni rezultati tokom proljetne sezone – od aprila do juna u ovom centru ostvareno je gotovo 13.500 noćenja, što predstavlja porast od 53% u odnosu na isti period prošle godine.

“Zaista smatramo da je Jahorina planina koja treba i može posjetiocima pružiti zanimljive sadržaje i kvalitetno provedeno vrijeme 365 dana u godini, što dokazuju ostvareni rezultati i za više od duplo povećan broj noćenja za period od aprila do juna”, rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Dejan Ljevnaić.

“Pored odlične posjećenosti i ogromnog potencijala kojim raspolažemo, Jahorina je i primjer dobre prakse koji je u kratkom roku ostvario ogromne rezultate u svim segmenitima od usluge do ponude, što je rezultiralo povećanjem poziva za predstavljanje na raznim naučnim skupovima i prezentacijama. Uz predstavnike ministarstava, razvojnih agencija iz Srbije i Srpske, u Andrićgradu smo bili jedan od učesnika okruglog stola organizovanog na temu “Razvoj turizma u Republici Srpskoj uz podršku razvojnih agencija”. Cilj učešća na ovoj radionici bila je razmjena iskustava i promocija turističkih potencijala”, istakao je Ljevnaić.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here