Ћосић: Отворили смо европско и кренули у једно свјетско првенство

0
691
Поводом Европског првенства у боксу за кадете које је синоћ свечано отворено у Источном Новом Сарајеву, градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, истакао је да су након отварања европског, на овај начин кренули и у једно свјетско првенство, које окупља хиљаде такмичара и чланова њихових тимова,а које ће пратити и промовисати велики број домаћих и страних медија.
Слика може припадати једна или више особа, људи стоје и у затвореном
„Уживаћемо у Европском првенству у боксу за кадете до 16 година које је привукло више од 300 такмичара из 26 земаља. Талентовани млади боксери жељни доказивања и побједа ће се за медаље борити у нашој новој спортској дворани и то је прво званично спортско такмичење које ће бити одржано у овом објекту“, истакао је Ћосић синоћ ,на отварању квалификационе трке за Свјeтско првeнство у бициклизму, којe ћe у октобру бити одржано у овом граду.
Квалификациона трка за Свјетско првенство у бициклизму биће вожена од 13. до 15. августа на територији града Источно Сарајево  и његових општина. Главна трка услиједиће од 5. до 10. октобра.
Према ријечима Ћосића, очекује се огроман позитиван ефекат и то не само у смислу промоције града него и у економском погледу.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here