Завршена реконструкција Улице Добровољних давалаца крви у вриједности од 60.000 КМ

0
600

Реконструкција Улице Добровољних давалаца крви у Палама завршена је упоредо са изградњом тротоара и кишне канализације, а за ову инвестицију из општинског буџета издвојено је укупно 60.000 КМ.

Начелник општине Пале Бошко Југовић обишао је радове на афалтирању улице, те изразио задовољство што се радови одвијају планираном динамиком.

„Асфалтирањем ове улице практично завршавамо и приводимо крају другу фазу инвестиционог циклуса, када је у питању путна инфраструктура. Можемо бити задовољни јер се лагано стварају услови да се ова комуникација према Кременитим брдима може завршити у потпуности. У сваком случају, хвала извођачима радова, хвала и становницима на разумијевању, а, прије свега, хвала Скупштини Општине Пале, која је кроз Буџет обезбиједила услове да можемо завршити ове радове“, истакао је начелник Југовић.

Становници ове улице нису крили задовољство радовима, истичући да је посебно значајна завршена кишна канализација.

„Много нам ово значи, добро је да се асфалтира ради воде и јарака, видите, они су то фино обухватили великим цијевима, ја сам била ту, посматрала. Јако сам задовољна и радовима и овим људима што раде“, рекла је Василија Божић, мјештанка ове улице, за „Паљанске новости“.

Мјештанин Милисав Поњарац захвалио је општини на реконструкцији улице, те нагласио да су радови урађени веома квалитетно.

„Сваки дан овдје изађем и гледам, јако квалитетно је све урађено. Задовољан сам и презадовољан, а ово важи за свакога из улице“, додао је Милисав.

Општина Пале нову грађевинску сезону започела је интензивно, почињући радове на изградњи путне инфраструктуре за 16 улица, за које је издвојено више од милион КМ.

У току је расписивање тендера за реконструкцију још 14 улица, тако да ће до краја грађевинске сезоне у Палама бити започети радови на инфраструтури 30 паљанских улица.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here