Завршена реконструкција Београдске улице у вриједности од 50.000 КМ

0
604

Реконструкција Београдске улице у паљанском насељу Обилићево, за коју је из општинског буџета издвојено 50.000 КМ, је завршена, а оно што je посебно обрадовало све становнике ове улице је и асфалтирање раскрснице која олакшава саобраћајну комуникацију са Улицом Михајла Пупина.

Начелник општине Пале Бошко Југовић изразио је задовољство асфалтирањем ове улице, те захвалио становницима за стрпљење.

„Акценат је био на раскрсници која Београдску улицу повезује са Улицом Михајла Пупина и намјера нам је била да завршимо најкритичнији дио, а за остатак ћемо створити услове да у наредном периоду завршимо комплетну улицу. У сваком случају, желим да се захвалим грађанима који су имали довољно стрпљења приликом извођења радова. Општина Пале издвојила ја преко 50.000 хиљада КМ за ову улицу, а она је само један у низу инфраструктурних пројеката  које у току ове година планирамо да завршимо“, нагласио је Југовић.

Становници Београдске улице нису крили задовољство квалитетно урађеним радовима, истичући да им асфалтирање ове улице, као и раскрснице много значи.

„Презадовољна сам радовима, ја овдје живим 12 година и од рупа се није могло ни пролазити. Хвала Општини и свима који су изашли у сусрет да нам ово ураде. Сада нам је лакше доћи и до центра Пала, још када нам ураде мост биће нам супер. Хвала и начелнику и свима, јер да није њих било, ово се не би одрадило“, рекла је Цмиља Вељић, становница ове улице.

Општина Пале нову грађевинску сезону започела је интензивно, почињући радове на изградњи путне инфраструктуре за 16 улица, за које је издвојено више од милион КМ.

У току је расписивање тендера за реконструкцију још 14 улица, тако да ће до краја грађевинске сезоне у Палама бити започети радови на инфраструтури 30 паљанских улица.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here