Завршена друга фаза реконструкције Улице Бранка Радичевића у вриједности од 50.000 КМ

0
670

Друга фаза реконструкције Улице Бранка Радичевића у паљанском насељу Коран данас је завршена, а Општина Пале за овај пројекат из буџета издвојила је 50.000 КМ.

Представници општинског руководства посјетили су ову улицу и увјерили се у квалитет изведених радова.

Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је да је изузетно задовољан што је окончана реконструкција још једне улице у Палама, те нагласио да је намјера локалне самоуправе да сви дијелови општине Пале буду равномјерно развијени.

„На тај начин покушавамо једнако да заступимо све дијелове општине Пале и да свугдје дамо одређени допринос, у складу са нашим могућностима. Једноставно желимо да грађани осјете да смо ту са инфраструктуром и да на разне начине доприносимо побољшању квалитета живота свих наших становника. Надамо се да смо у томе и успјели, а овдје да су реакције грађана веома добре и оно што је важно нагласити је да на овоме нећемо стати и да идемо даље“, истакао је Југовић.

Предсједник Скупштине општине Пале Синиша Ласица задовољан је сарадњом законодавне и извршне власти у Палама, што, према његовим ријечима, много значи за развој ове локалне заједнице.

„Улица Бранка Радичевића је једна од улица у општинском Буџету и пројектима планираним за 2020. годину и све оно што је планирано Буџетом завршићемо у овој години. Изузетно ми је драго што нас и вријеме служи и што можемо да завршимо ове пројекте који су планирани. Грађани Пала требало би да буду задовољни радом ове општинске управе, а ми ћемо увијек бити на услузи нашим становницима. Драго ми је што извршна власт проводи све одлуке законодавне и што ову годину приводимо крају, када је у питању инфраструктура“, рекао је Ласица.

Мјештани ове улице рекли су за „Паљанске новости“ да су веома задовољни што су, након много година, коначно дочекали асфалтирање и што више не морају да ходају по прашини и макадаму.

Становник Улице Бранка Радичевића Душан Кулашинац захвалио је општинском руководству за разумијевање и истакао да нема особе у овој улици која није задовољна урађеним послом.

„Задовољство становника наше улице је на високом нивоу, јер чекали смо више од 20 година на асфалтирање. Ово је један велики успјех Општине Пале и њеног руководства и стварно желим да им се захвалим, јер немам ријечи за ово што је урађено. Много смо чекали на ово и коначно смо дочекали, зато хвала свима који су нам ово омогућили, а посебно начелнику Југовићу и његовим сарадницима“, нагласио је Кулашинац.

Општина Пале нову грађевинску сезону започела је интензивним радовима за реконструкцију 16 улица, за шта је из Буџета издвојила више од милион КМ, a у току је прикупљање документације и расписивање тендера за још 14 паљанских улица.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here