За субвенције каматних стопа, спортска признања и удружења од јавног интереса 270.542 КМ

0
624

 Влада Републике Српске сагласна је да Министарство породице, омладине и спорта 270.542 КМ утроши за субвенцију каматне стопе за стамбено кредитирање младих и младих брачних парова, текуће грантове за национална спортска признања Српске и за удружења од јавног интереса.
Планом утрошка средстава за период јануар-септембар ове године предвиђено је 204.292 КМ за субвенцију каматне стопе за стамбено кредитирање младих и младих брачних парова, 60.000 КМ за текуће грантове за национална спортска признања и 6.250 КМ за текуће грантове удружењима од јавног интереса, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Влада Републике Српске данас је усвојила извјештај о раду босанскохерцеговачке жељезничке јавне корпорације за прошлу годину и ребаланс плана пословања за ову годину.

На сједници је усвојен и годишњи извјештај о пословању и годишњи обрачун Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ Дервента за 2019. годину, те дата сагласност на годишњи програм рада и финансијски план за ову годину.

Усвојен је и извјештај о пословању и годишњи обрачун Дома за лица са инвалидитетом Вишеград за прошлу годину и дата сагласност на Програм рада и финансијски план за 2020. годину.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here