Вулић: Финансијери Народног фронта не спавају

0
88
Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић рекла је да финансијери Народног фронта не спавају и да је новац дефинитивно веома важна карика у свему, па и у медијском животу, а колико кошта спин да се баци љага на сјајан турнир и пријатеље Српске, сазнаће се ускоро.

– Појединци од свог једа не могу да прежале што је Република Српска за четири мјесеца у сарадњи са породицом Ђоковић направила свјетски догађај, догађај који има перспективу – нагласила је Вулићева.

Она је у изјави за Срну рекла да то што ти појединци не воле Милорада Додика је легитимно, али што у својој мржњи они не знају да се радују успјесима Републике Српске то је жалосно, јадно и осуђујуће.

– Од њих никада није дошао ниједан конкретан и користан пројекат развоја Српске. Зато воде овакву јадну кампању, јер нису у стању да направе ни поштен турнир у малом фудбалу, а камоли свјетски спортски догађај. Милорад Додик ствара Српску и не стаје, а ви се само бавите трачевима. Народ вас је одавно прочитао и зато сте на дну, посвађани и поражени – поручила је Вулићева.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here