Вишковић: Република Српска – гаранција нашег опстанка

0
43

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку свим грађанима поводом Дана Републике Српске.

– У име Владе Републике Српске и своје име упућујем вам срдачне честитке поводом 9. јануара, Дана Републике Српске. Данас обиљежавамо један од најважнијих датума у нашој историји, рођендан Републике Српске, која је гаранција нашег опстанка и очувања наше слободе, традиције и идентитета – навео је Вишковић у честитки.

Премијер Српске је навео да, прослављајући Дан Републике, одајемо почаст и изражавамо захвалност свима који су учествовали у стварању Републике Српске и који су положили свој живот да би ми данас живјели у миру и слободи.

Вишковић је истакао да нас „њихова жртва обавезује да чувамо Републику Српску, да је даље изграђујемо и развијамо и да у том духу одгајамо генерације које долазе“.

– Увјерен сам да ће младе генерације наставити да чувају Републику Српску како би била још боља и успјешнија и добро мјесто за живот свих њених грађана. Прослављајући Дан Републике Српске, ми шаљемо поруку мира, љубави и заједничког живота у БиХ – навео је предсједник Владе Српске.

Вишковић је истакао да је „поносан на Републику Српску и њене институције, јер су у условима пандемије вируса корона, као и других недаћа с којима смо били суочени у претходним временима, квалитетно одговориле на све изазове и својим одговорним дјеловањем значајно помогле у заштити живота и здравља грађана и очувању наше економије“.

– Увјерен сам да ће Република Српска, у времену које је пред нама, наставити да јача економски, и дужност свих нас је да предано радимо на њеном развоју и просперитету. Радујмо се Дану Републике Српске, славимо га са поносом и јачајмо Репубику Српску, јер је Република Српска гарант нашег опстанка, живота и просперитета на овим просторима – наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

eight + fourteen =