Uspješna ljetnja sezona

0
468

Za ljetnje sadržaje na Jahorini u julu je prodato više od 3.000 karata, što je za 75 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je danas iz Olimpijskog centra “Jahorina”.
Oboren je rekord u prodaji karata za panoramsko razgledanje planine i spuštanje tjubing stazom.

Olimpijski centar “Jahorina” zajedno sa Fondacijom “Podrži život” prvi put na Jahorini u okviru ljetnje turističke sezone organizuje humanitarnu “Trku za život”, koja će biti održana 11. avgusta s početkom u 11.00 časova u dvije kategorije: porodična i ekstremna.

Zainteresovani se mogu prijaviti na zvaničnom sajtu Olimpijskog centra “Jahorina”, kao i na platou Poljice i u hotelu “Bistrica”, dok će se od 10. avgusta prijave i uplate vršiti i u hotelu “Termag” i u aparthotelu “Vučko”.

U toku ljetnje sezone Olimpijski centar “Jahorina” posjetiocima uz brojne sadržaje za odmor i zabavu pruža promotivne pakete i tematske vikende.

Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je onima koji vole da provode aktivne odmore uz adrenalin i sport.

Osim toga, do kraja ljetnje sezone sve posjetioce očekuju popusti od 20 odsto na sve sadržaje tokom “Rejs openinga” od danas do nedjelje, 5. avgusta, ali i školskog vikenda od 31. avgusta do 2. septembra, navodi se u saopštenju Olimpijskog centra “Jahorina”.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here