Ухапшено лице које је проузроковало синоћњу саобраћајну незгоду у Палама

0
948

Након саобраћајне незгоде у Палама, у мјесту Каловита брда, која се догодила у 18.25 часова, возач аутомобила „Mercedes“, иницијала А.К, осумњичен је за кривично дјело „Угрожавање јавног саобраћаја“ и том приликом лишен слободе, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

У саопштењу је наведено да ће, након криминалистичке обраде, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, осумњичени бити предат надлежном тужилаштву.

Како се наводи у саопштењу, у поменутој саобраћајној незгоди возач аутомобила „Audi“ Д.Х и сувозач Д.Х, смртно су страдали на лицу мјеста, а обдукција њихових тијела биће извршена данас у просторијама Завода за судску медицину Републике Српске у Бијељини.

„Сувозач из аутомобила `Меrcedes` А.Р. задобила је тешке тјелесне повреде, док су возач и остала два путника из наведеног аутомобла задобили лакше тјелесне повреде, констатоване у Клиници ургентне медицине Кошево у Сарајеву“, наведено је у саопштењу.

Из Управе наводе да су увиђај саобраћајне незгоде извршили полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Пале и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, у присуству судског вјештака.

Подсјећамо, на магистралном путу Љубогошта – Пале, у мјесту Каловита Брда, општина Пале, синоћ, око 18.25 часова догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путнички аутомобил марке „Mercedes“, којим је управљало лице А.К. из Сарајева и путнички аутомобил марке „Audi“ , којим је управљало лице Д.Х. из Пала.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here