У Скупштини општине Пале СНСД сада наступа са 9 одборника

0
1191

Паљанском Општинском одбору Савеза независних социјалдемократа данас су приступили Лучић Милан и Слијепчевић Немања који су одборници у СО Пале и који су донедавно били прваци ДНС у Палама.

“У СНСД сам препознао исправну политику и снагу за очување Републике Српске, као и визију људи у овом одбору који дијеле исте идеје као и ја за даљи развој општине Пале”, рекао је Лучић.

“У СНСД видим младе, одговорне и радне људе са којима желим радити у наредном периоду на развоју локалне заједнице и унапређењу свих сегмената нашег друштва”, поручио је Слијепчевић.

Из ОО СНСД Пале изразили су задовољство због преласка младих људи и одборника у ову странку и због чињенице да СНСД у Палама генерално постаје све јачи.

“Наш клуб одборника СНСД сада ће бројати чак 9 одборника што га чини убједљиво најјачим клубом у СО Пале. Са коалиционим партнерима СНСД од 25 одборника у СО Пале има 17”, закључио је Дамјан Шкипина, један од челних људи паљанског СНСД.

Предсједник ОО СНСД Пале Бошко Југовић поздравио је одлуку Лучића и Слијепчевића да пређу у СНСД.

“Сматрам да је њихова одлука апсолутно исправна поготово у овом актуелном политичком тренутку. То ће сигурно допринијети стабилнијој политичкој ситуацији на подручју општине Пале и града Источно Сарајево”, рекао је Југовић.

У Скупштини општине Пале дјелује 25 одборника из 8 различитих политичких опција. СНСД сада броји 9 одборника, СДС 4, ДЕМОС 4, ДНС 2, ПДП 2, СПС 2, УС 1 и НДП 1.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here