U Palama otvoren odbojkaški kamp

0
725

U Osnovnoj školi “Srbija” u Palama večeras je otvoren odbojkaški kamp koji je okupio 100 učesnika iz Republike Srpske i Crne Gore.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović zahvalio se Odbojkaškom savezu Republike Srpske koji je Paljanima ukazao povjerenje za održavanje kampa za kadete i kadetkinje uzrasta od 14 do 16 godina koji će imati idealne uslove za treninge narednih sedam dana.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović rekao je novinarima da se kamp prije održavao u Trebinju i da su htjeli malo promjene kako bi stvorili veći interes.

On je naveo da na Palama postoje idealni smještajni uslovi u novom studentskom domu, odlična dvorana u školi “Srbija” i dobra nadmorska visina koja je idealna za rad.

Popović kaže da Odbojkaški savez ima dugu tradiciju i iskustva u organizaciji ovakvih kampova kroz koje je prošlo 350 trenera i 2.200 odbojkaša.

Promoter kampa Ana Gajić iz Gacka kaže da je prije učestvovala na ovakvim kampovima, te poručila svima da uvijek iskoriste ovakve kampove kako bi stekli nove vještine.

Kamp, koji organizuje Odbojkaški savez Republike Srpske uz saglasnost Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske, trajaće do 22. jula.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here