У Палама нема нових случајева вируса корона; укупно 21 особа заражена

0
526

У претходних 24 часа није евидентиран ниједан нови случај вируса корона, док је контролним тестовима утврђено да се седам особа опоравило, тако да сада у Палама имамо укупно 21 лице обољело од вируса корона, рекао је за „Паљанске новости“ координатор квалитета ЈЗУ Дом здравља „Пале“ др Небојша Тановић.

Према његовим ријечима, у ЈЗУ Болници „Србија“ тренутно се налази троје лица са Пала, а у питању су два мушкарца и једна жена.

„Један од пацијента хоспитализован је због респираторних тегоба и тестиран брзим тестом на вирус корона, који је био негативан, те се очекују његови резултати PCR теста. Пацијенткиња која се већ дуже вријеме налази на болничком лијечењу у Болници`Србија` имала је погоршање здравственог стања, које је стабилизовано и она се осјећа боље, док трећи пацијент има средње тешку клиничку слику“, истакао је др Тановић.

Он је додао да ће Дом здравља „Пале“ и вечерас вршити тестирање уколико буде пријављених лица са симптомима вируса корона, те да се очекују резултати 24 теста који су извршени претходних дана.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here