Турнир у малом фудбалу вратио публику на трибине

0
171

Уз рекордан број посјетилаца свечано је затворен 60. традиционални турнир у малом фудбалу Коран-Пале.

Близу 2000 љубитеља малог фудбала и грађана могли су уживати у богатом програму и одличним утакмицама.

Утакмицу за треће мјесто играле су екипе Е-спорт и КМФ Жељезница, а Е-спорт је однио побједу и новчану накнаду за треће мјесто.

Гледаоци су могли уживати у ревијалној утакмици ветерана ФК Романија, наступу Културно-умјетничког друштва “Младост” Пале, те документарном филму о настанку овог чувеног турнира.

У финалној утакмици за прво мјесто састале су се екипе Источно Ново Сарајево и домаћа екипа “Последњи Динар”. Гостујућа екипа славила је резултатом 3 : 0 те тако освојила прво мјесто и новчану награду у износу од 6000КМ.

Можемо рећи да је ово можда и најпосјећенији турнир уназад неколико деценија што је вјероватно резултат добре организације и одличног фудбала који су приредиле 21 екипа из цијеле БиХ, па и региона.

Надамо се да ће у будућности посјећеност бити све већа, а организација још боља.
Организациони одбор овогодишњег турнира захвалио се покровитељима турнира Граду Источно Сарајево, Општини Пале, као и свим привредницима и власницима угоститељских објеката са подручја Града Источно Сарајево који су подржали можда и најпосјећенији футсал спектакл на подручју Сарајевско-романијске регије.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here