Туристичкe ваучере посјетиoци могу да искористе на Палама

0
670

Туристичке ваучере, према подацима Министарства трговине и туризма Републике Српске, посјетиоци могу да искористе на Палама у хотелима „Дамис“ и „Златна жита“, а на Јахорини „Термаг“, „Лавина“ и „Батагон Бистрица“.
Директор маркетинг хотела „Термаг“ на Јахорини Немања Вучетић рекао је за Срну да су се укључили у пројекат туристичких ваучера који је одличан пројекат Владе Српске, јер се на тај начин помажу хотелијерима и радницима да преброде кризу усљед пандемије вируса корона.

„Поред туристичких ваучера, ми нудимо гостима додатне попусте до 50 одсто и промотивне пакете током љета. Сви они који бораве у хотелу `Термаг`, ако остваре минимум три ноћи, добију још двије ноћи гратис. Сматрамо да је то заиста прихватљива комбинација за домаће госте и веома приступачна за одмор на Јахорини“, истакао је Вучетић.

Он је нагласио да је хотел припремио и разне промотивне пакете, подстичући што дужи боравак туриста на олимпијској љепотици Јахорини.

„Концепт пакета је да људи што више времена проведу вани како би се на љепши и нов начин упознали о ономе што планина може да пружи током љета. Јесмо примарно зимска дестинација, али и током љета наша планина има много тога да понуди, тако да комбинујемо све услуге од вожње бицикала, квадова и шетачких стаза. Такође, много доприносе и понуде садржаја које Олимпијски центар нуди“, наводи Вучетић, додавши да имају довољно понуда за свачији укус.

Вучетић је истакао да је одређен број туриста већ искористио ваучере, те изразио наду да ће ова љетна сезона на Јахорини бити успјешна колико је то могуће у тренутној епидемиолошкој ситуацији.

Према његовим ријечима, хотел „Термаг“ базираће се на домаће госте из БиХ, али и гости из осталих земаља су добродошли на Јахорину.

Менаџер у хотелу „Дамис“ на Палама Божана Савић изјавила је Срни да је пројекат туристичких ваучера, који реализује Министарство трговине и туризма Српске, једна лијепа прича која не би требало да престане 15. новембра, јер предстоји зимска сезона коју ће сигурно пратити ова тешка ситуација узрокована пандемијом вуруса корона.

Савићева је навела да се хотел „Дамис“ налази на самом улазу у Пале, у близини Јахорине, Равне планине и Сарајева, што га чини примамљивим са туристе.

Хотелски ресторан се састоји од три повезане сале капацитета 250 конзумних мјеста, а располажу најразноврснијим специјалитетима домаће кухиње.

Она је оцијенила да треба подићи свијест људи да што више посјећују Пале, планину Јахорину и околне предјеле, те да су три, четири дана мало да се све обиђе и види.

Поред Јахорине, која нуди велики број разноврсних туристичких садржаја, туристи могу посјетити пећину „Орловача“ и „Новакову пећину“ које представљају прави бисер паљанског туризма, као и Ски-центар „Равна планина“ и водопад извора Паљанске Миљацке.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here