Топ 10 чудних друштвених мрежа: Од “града вилењака” до љубитеља пива

0
718
За све којима су досадили Фејсбук, Инстаграм и ТикТок, направили смо листу са мало другачијим друштвеним мрежама.

Dating Prisoners

Ова друштвена мрежа, као што јој и само име каже, омогућава корисницима да пронађу затворенике са којима би евентуално ступили у контакт. У опису стоји да бисте лако могли да постанете “пен пал”, односно “дописни пријатељ” са неким затвореником, јер је пријем писама једна од најсвjетлијих тачака у току њиховог дана.

А Small World

Сајт за авантуристе. Ово је мjесто на којем људи дијеле најбоље тренутке са својих путовања. Осим тога, А Small World је пун предлога шта бисте слиједеће могли да посетите, шта да искусите, али и шта да

Еlf Town

Друштвена мрежа која окупља заљубљенике у фантастику. Ту можете да нађете људе који су писци, цртачи, или једноставно воле све што има везе са вилењацима, чаролијом и разним фантастичним створењима.

Ravelry

Понекад наиђете на друштвене мреже које се обраћају људима са специфичним хобијем, што је случај и овде. Ravelry је за све оне који воле да плету. Подијелите своја умјетничка дјела са другима, и сазнајте неке нове савете.

Тhe Sphere

Заједно са мистериозним именом, Сфера има и мистериозне чланове. Рекламира се као “ултимативно луксузна друштвена мрежа”, која при одабиру нових чланова има веома ригорозну процедуру, и свакоме ко жели да се учлани то мора посебно да потврди “Пријемни одбор”.

Мy Heritage

На овој друштвеној мрежи можете да се региструјете, и онда да урадите ДНК тест како бисте сазнали своје поријекло. Након тога, можете да се повежете са људима који су вам родбина, а да то ни не знате, и ако проширујете знање о својој прошости, али и своје породично стабло.

Supernatural Connections

Овде се налазе сви који су заинтересовани за паранормално. Осим тога, уколико вас интересује било који необичан феномен, добре су шансе да ћете пронаћи некога са ким бисте могли да разговарате о томе.

Untappd

За све љубитеље пива, ту је Untappd. Корисници посjећују разне пиваре, барове и ресторане, а онда овде остављају оцијене пива која су пробали. И пиваре могу овде да се региструју, а Untappd је вjероватно најбоље мjесто да сазнате више о различитим врстама пива које постоје на свијету.

Fet Life

На овој друштвеној мрежи људи могу да пронађу разноразне “кинкове”, односно оне који деле исте неуобичајене сексуалне жеље и фетише. Како се наводи на њиховој званичној страници, Fet Life има скоро 9 милиона корисника.

Letterboaxd

Можда и најмање “необичан” од свих на овој листи, Letterboxd је друштвена мрежа на којој можете да пишете које сте филмове гледали и да дискутујете са другима на тему кинематографије. Наравно, постоји ИМДБ, али овде можете да зађете “дубље” до самих детаља и историје кинематографије.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here