Tjentište epicentar dobre muzike i pozitivne energije

0
493

Nastupima popularnih di-džejeva na velikom otvorenom bazenu Nacionalnog parka “Sutjeska” na Tjentištu u petak je počeo najpopularniji muzički festival u BiH ”Nektar OK fest”, koji predstavlja spoj adrenalina i uživanja u kvalitetnoj muzici i jedinstvenoj prirodi.

Posjetioci iz svih krajeva regiona, Evrope i svijeta u rijekama su pristizali u OK kamp ukrašen stotinama raznobojnih šatora. Među kamperima ima posjetilaca iz skandinavskih zemalja, Azije i sa sjevernoameričkog kontinenta.

– Dosta je ljudi iz Njemačke, Norveške i drugih skandinavskih zemalja, pa čak i iz Japana. Tu je i par grupa posjetilaca iz SAD i Kanade, koji već tradicionalno dolaze na Tjentište – rekao je portparol festivala Mirza Salković.

Organizatori ocjenjuju da će ovo biti najbolje festivalsko izdanje, što garantuju imena izvođača i broj posjetilaca koji će ovog ljeta najvjerovatnije premašiti sve rekorde.
– Biće ovo tri dana izvrsne zabave, a uz muziku posjetioci mogu da odu na rafting Tarom, da prošetaju prašumom Perućica, planinare i obiđu prelijepe vidikovce oko Tjentišta. I ove godine organizovali smo OK sinema stejdže, gdje će posjetioci svakog dana moći da pogledaju po jedan film – istakao je Salković.

Prvog dana festivala trebalo je da nastupe “Hladno pivo”, Kiril Džajkovski i “Stereo em-si”. U subotu, publiku će zabavljati “Letu štuke”, “Džinks” i Džiboni, dok će posljednje veče festivala, u nedjelju, posjetioci imati priliku da uživaju u ritmovima “Elementala”, S.A.R.S.-a i “Rudimentala”. Dobra zabava rezervisana je za OK kamp i binu na kojoj će tokom tri dana nastupiti: Laka, “Zemlja Gruva”, “Ateist rep”, “Obojeni program”, “Ritam nereda” i
“Ortodoks Kelts”.

Na OK after partiju nastupaju Vukašin/Irie FM, Sergej Trifunović, Gile iz “Električnog orgazma”, Remi “Elemental”, Vasil Hadžimanov i Mika the Kanjiar.
Nacionalni park “Sutjeska” od petka do nedjelje biće ponovo epicentar osmijeha, pozitivnih misli i energije na hiljade posjetilaca, koji će uz vrhunske izvođače i brojne druge sadržaje i ovoga ljeta biti dio nezaboravne OK avanture.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here