Sutra tematska sjednica o usaglašavanju nastavnih planova i programa za nacionalne predmete

0
465

Odbor za obrazovanje, nauku, kulturu i informisanje Narodne skupštine Republike Srpske održaće sutra u Banjaluci tematsku sjednicu o usaglašavanju nastavnih planova i programa za nacionalne predmete u školama Republike Srpske i Srbije.

Sjednica, koju će ovaj odbor održati u saradnji sa Odborom za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo Narodne skupštine Republike Srbije, biće održana u parlamentu Srpske.

Na tematskoj sjednici trebalo bi da učestvuju članovi Odbora za obrazovanje, nauku, kulturu i informisanje, te članovi Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo Skupštine Srbije, predstavnici Republičkog pedagoškog zavoda, te Ministarstvo prosvjete i kulture i Ministarstvo nauke i tehnologije Republike Srpske.

Sjednicu će otvoriti predsjednik Odbora za obrazovanje, nauku, kulturu i informisanje Danijela Mrda, a potom se očekuje obraćanje predsjednika parlamenta Nedeljka Čubrilovića i zamjenika predsjednika Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo Skupštine Srbije Ljubiše Stojmirovića.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here