Stevandić: Sve veća podrška građana

0
766

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras u Gradišci da Ujedinjena Srpska predstavlja veliku političku organizaciju, sa ogromnom infrastukturom i ljudima čistih karijera, koji svaki dan dobijaju sve veću podršku građana.

“Bilo je potrebno određeno vrijeme da se upišemo u registar velikih političkih organizacija koje mogu da zadovolje sve potrebe Republike Srpske, njenih građana, njenog razvoja i zaštite, a isto tako da stranka može da participira na nivou BiH kao najbolji dio reprezentacije Srpske”, rekao je Stevendić novinarima.

On kaže da su kandidati u izbornim jedinicama regija Banjaluka i Gradiška uzdanice Ujedinjene Srpske, ali da za njima nimalo ne zaostaju kandidati ove stranke na listama u svim ostalim izbornim jedinicama u Srpskoj.

Stevandić je večeras učestvovao u radu Konvencije gradiškog odbora ove stranke na kojoj su predstavljeni kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz izborne jedinice dva za predstojeće opšte izbore.

Zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić, koji će biti nosilac liste za poslanike u Narodnoj skupšini za izbornu jedinicu Gradiška, Laktaši, Srbac i Prnjavor, rekao je da očekuje da na izborima za poslanike u Narodnoj skupštini Ujedinjena Srpska bude druga stranka po broju osvojenih glasova u Gradišci i treća na nivou izborne jedinice.

Konvenciji Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Gradišci prisustvovali su predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić, te brojni funkcioneri, članovi i spimpatizeri Ujedinjene Srpske.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here