Стефан Стајчић из СНСД-а предсједник Скупштине општине Пале

0
988

На 16. Редовној сједници одборници су изабрали Стефана Стајчића за предсједника Скупштине општине Пале, након што је Дамјан Шкипина прихватио мандат посланика у Народној скупштини Републике Српске.

Кандидати за предсједника били су Стефан Стајчић из СНСД-а и Предраг Благојевић из ДЕМОС-а.

“Захваљујем се клубу одборника СНСД-а и коалиционим партнерима, али и онима који су били против или суздржани у избору предсједника СО Пале. Та различита мишљења и сагледавање ствари из другачијих углова управо јесу сврха и смисао демократије и проналажења рјешења на добробит свих наших грађана” рекао је Стајчић за Принцип.

Стајчић је истакао да се нада да ће рад Скупштине и даље бити конструктиван као и до сада.

“Драго ми је што су ме изабрали на овако важну јавну функцију коју је до сада успјешно обављао господин Дамјан Шкипина. Неће ми бити лако њега наслиједити, јер је у његовом мандату усвојено толико битних ствари за будућност општине Пале и толико је битних одлука донешено његовом иницијативом да је то понекад и тешко сагледати у смислу значаја за нашу општину. Међутим, обећавам да ћу дати све од себе и сматрам да заједничким снагама можемо да урадимо много и покренемо пројекте који су од великог значаја за општину Пале и наше грађане” , рекао је Стајчић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here