Срђан Рајчевић, шеф Главног изборног штаба СНСД-а:Спремни да себе и Српску мијењамо на боље

0
577
Шеф Главног изборног штаба СНСД-а за локалне изборе Срђан Рајчевић рекао је да СНСД има потребне људске ресурсе и неопходну креативност за кампању што ће за посљедицу имати сјајан изборни резултат.

– Овогодишња кампања ће се, првенствено због ограничења које намећу епидемиолошке мјере узроковане пандемијом вируса корона, али и због чињенице да је таква пракса преноса политичких порука постојала и током протеклих изборних циклуса, значајним дијелом ослањати на виртуелни начин комуникације са гласачким тијелом – рекао је Рајчевић за портал „Бањалука.нет“.

Он је истакао да се СНСД неће одрећи ни традиционалног теренског рада који подразумијева непосредни физички контакт са базом.

– Чак нам такав, условно речено, микро формат, више одговара, јер смо странка са најразвијенијом инфраструктуром и највећим бројем активиста у Српској. Имамо, дакле, потребне људске ресурсе и неопходну креативност и за један и за други вид кампање и управо ће та комбинација, увјерен сам, за посљедицу имати сјајан резултат – додао је Рајчевић.

Он је нагласио да су слоган, програм и кључне поруке СНСД-а, које ће ускоро бити промовисане, универзалне и у суштини имају снажне и напредне локалне заједнице које граде снажну и напредну Српску.

-Представићемо рјешења за проблеме обичног човјека у контексту здравствене и економске несреће која је задесила цијели свијет. Представићемо план за креирање нових радних мјеста у пољопривреди, иновативној индустрији, информатичком сектору, туризму – навео је Рајчевић.

Он каже да ће се говорити о програму смањења и уједначавања локалних намета како би се развијало предузетништво и привукле домаће и стране инвеститоре којима у свакој општини, сваком граду, имамо шта да се понуди.

– О бољој и за локалну заједницу финансијски ефикаснијој експлоатацији природних ресурса, о широј промоцији туристичких ресурса и о многим другим питањима која су од значаја за сваког становника Српске. То је за нас суштина ових избора и политике којом се бавимо – рекао је Рајчевић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here