Špirić: U SzP-u očigledan strah od ubjedljive pobjede Dodika i Cvijanovićeve

0
566

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da je u redovima stranaka Saveza za promjene očigledan strah od ubjedljive pobjede kandidata SNSD-a Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske na izborima 7. oktobra.
„Neće oni birati sredstva za diskreditaciju, zaboravljajući da se narod pita, a kad god se narod pitao izdajnici nisu imali šanse. Tako će biti i 7. oktobra“, rekao je Špirić Srni.

Prema njegovim riječima, oni koji se javno hvale da nisu izašli na referendum povodom Dana Republike Srpske i koji gotovo četiri godine iz Sarajeva „jurišaju na institucije Republike Srpske, oličeni u Savezu za promjene, na čelu sa SDS-om, ovih dana poručuju građanima da imaju rješenje za sve probleme“.

„Zapravo, njihovo ponašanje i djelovanje u Sarajevu govori da je za njih jedini problem Republika Srpska. Zaboravljaju da je srpski narod sudbonosno vezan za Republiku Srpsku i da će ponovo na izborima 7. oktobra izabrati one kojima je Srpska svetinja, a ne problem“, poručio je Špirić.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here