СНСД: Побједа у свим мјесним заједницама потврда снаге и добрих политика

0
524

Савез независних социјалдемократа /СНСД/, у сарадњи са коалиционим партнерима са којима чини и локалну скупштинску већину, остварио је побједу на данашњим изборима за савјете мјесних заједница на подручју општине Пале у свим овдашњим мјесним заједницама.

У саопштењу из Општинског одбора СНСД-а Пале истиче се да је и на овим изборима потврђено да је СНСД најорганизованија и најјача политичка странка на подручју највеће источносарајевске општине.

Што је још важније, наводи се у саопштењу, потврђено је да грађани подржавају политике владајуће коалиције на Палама и све оно што општинска власт, предвођена СНСД-ом, чини на развоју општине.

“Ово је својеврсни потпис на побједу која је остварена на локалним изборима и потврда да је владајућа коалиција у општини Пале оправдала очекивања, а увјерени смо да ће сарадња са новим савјетима мјесних заједница донијети још бољу комуникацију са општинским руководством, те да ће потребе грађана, које ће представници мјесних заједница јасно артикулисати, бити брже и ефикасније оствариване, што цијелом овом процесу даје и практичну димензију”, наводе из СНСД-а Пале.

У овој партији изражавају захвалност свим грађанима који су учествовали у изборном процесу за савјете мјесних заједница, те тако показали одговорност и жељу да путем изабраних представника насеља у којима живе активно учествују у реализацији будућих развојних пројеката у Палама.

Листа СНСД-а, коју су подржали и коалициони партнери, на данашњим изборима побиједила је у мјесним заједницама Пале, Коран, Обилићево, Душаново, Подграб, Мокро, Брезовице, Прача и Станица, док ће, због недовољне излазности, избори бити поновљени за Савјет Мјесне заједнице Јасик.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

five × one =