СНСД Пале: Додик је политичка димензија за кандидаткињу паљанског СДС-а

0
421

Недопустиво је и крајње непримјерено да неко ко је тек само кандидат за народног посланика вријеђа предсједника највеће политичке партије у Републици Српској и српског члана Предсједништва БиХ који је на ту функцију изабран гласовима огромног броја грађана на начин који приличи најприземнијем уличном вокабулару и који као такав не заслужује да се уопште појављује у јавном простору, саопштено је из СНСД-а Пале.

„Не постоји тема у јавном, друштвено-политичком животу у којој се полемика води на такав начин и таквим рјечником и онај ко то чини не вријеђа само политичког ривала, већ и стотине хиљада грађана Српске који му дају повјерење. То би свако требало да зна, па и ‘рјечита’ и још ‘госпођа’ кандидаткиња за народног посланика која је напрасно одлучила да се из пропагандно и политички једнобојног медијског простора преко ноћи пресели у свијет високе и озбиљне политике“, наводи се у саопштењу СНСД-а Пале.

Судећи по начину на који иступа у јавности, додаје се у саопштењу, тај пут ће бити дуготрајан и недостижан, баш као што је Милорад Додик за њу политичка димензија коју никада неће дохватити.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here