СНСД гради и развија Републику Српску, сигурни у убједљиву побједу

0
506

Предсједник СНСД-а Милорад Додик разговарао је данас са начелником општине Источно Ново Сарајево и кандидатом ове странке за градоначелника Источног Сарајева Љубишом Ћосићем о предстојећим локалним избором, те изразио увјерење да ће СНСД бити политичка партија број један у овом граду и Републици Српској.

Додик је истакао да је видљива активност начелника из СНСД-а у Источном Новом Сарајеву и Палама, те да дјела говоре више од ријечи.

– Синоћњим свечаним отварањем Дечанске улице, општина Источно Ново Сарајево добила је модерну саобраћајницу што представља још један необорив доказ да се ова општина непрестано развија и постаје мјесто које људи све више бирају за своје мјесто становања – нагласио је Додик.

Он је поручио да је град Источно Сарајево од стратешког значаја за СНСД, подсјетивши да је то мјесто у којем се стварала Република Српска.

Ћосић је захвалио лидеру СНСД-а и српском чану Предсједништва БиХ Милораду Додику на подршци у развоју ове локалне заједнице, нагласивши да Источно Ново Сарајево наставља да се развија, те да се ове године гради још неколико саобраћајница укупне дужине шест километара, чиме се ова општина сврстава у ред локалних заједница које предњаче у изградњи путне инфраструктуре у Републици Српској.

– Свега тога не би било да није било подршке институција Републике Српске и максималног ангажовања локалне власти да Источно Ново Сарајево постане што боља и развијенија заједница – рекао је Ћосић.

Он је увјерен да ће грађани Источног Сарајева на предстојећим локалним изборима то препознати и свој глас дати кандидатима СНСД-а, јер је то странка која гради и развија Републику Српску.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here