Slogan stranke – „Ujedinjena Srpska – nesalomljiva“

0
778
Slogan Ujedinjene Srpske na predstojećim izborima biće „Ujedinjena Srpska – nesalomljiva“, odlučio je Glavni odbor stranke.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić očekuje da će ova stranka na predstojećim opštim izborima u BiH ostvariti najbolje rezultate među strankama koje po po prvi put učestvuju na izborima.

„To podrazumijeva više od pet mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, siguran mandat u Parlamentarnoj skupštini BiH na zajedničkoj listi i sigurno učešće u vlasti, u Vladi Republike Srpske i Savjetu ministara. To su ciljevi ispod kojih nećemo, a nadamo se da će biti više“, rekao je Stevandić.

Potpredsjednica Ujedinjene Srpske Natalija Trivić rekla je da je ova stranka na sjednici Glavnog odbora na Јahorini usvojila slogan, potpis i logotip i politički koncept za opšte izbore 2018. godine.

„Oslanjamo se na nacionalni identitet i naša je težnja da samo ujedinjeni možemo da budemo nesalomljivi. Moramo da budemo ujedinjeni kada je riječ o razvoju Srpske“, naglasila je Trivićeva.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za izbornu jedinicu osam za Narodnu skupštinu Republike Srpske Žarko Kovačević rekao je da je ovo nova stranka na ovim prostorima koju čine mladi, kvalitetni i sposobni ljudi.

„To su ljudi koji iza sebe nemaju negativnih konotacija i koji će ubuduće biti važan faktor u političkom životu Republike Srpske“, istakao je Kovačević.

Predsjednik Aktiva žena Ujedinjene Srpske Mirela Kajkut Zeljković kaže da je na sjednici Glavnog odbora utvrđen i potpis stranke koji glasi „Lista koja blista“.

Generalni sekretar Ujedinjene Srpske Neven Stanić kaže da je grafički logo „srce plus mozak jednako je Ujedinjena Srpska“ namijenjen je širokoj upotrebi posebno na društvenim mrežama, gdje je stranka usmjeren ka obrazovanoj i mlađoj populaciji.

Na sjednicama Predsjedništva i Glavnog odbora Ujedinjene Srpske održanim na Јahorini utvrđen je plan izborne kampanje.

Osim predstavljanja slogana, potpisa i grafičkog loga kampanje za predstojeće opšte izbore u BiH, oko 200 članova ove partije sa rukovodstvom stranke je uživalo u druženju na Јahorini.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here