Шекара: СНСД-у куповина гласова не треба за добар изборни резултат

0
887

Тврдња да је члан Општинског одбора СНСД Пале приведена због куповине гласова, коју је на БН телевизију и своје портале пласирао изборни штаб опозиције на Палама, измишљена је, лажна и тенденциозно објављена из само њима знаних разлога, рекао је портпарол Општинског одбора СНСД-а Пале Срђан Шекара.

„СНСД на Палама је добро организована и јака политичка партија и није јој било, а ни сада није потребно да купује било чији глас да би на тај начин постигла добар резултат“, рекао је Шекара Срни.

Шекара наводи да опозиција, да ли због тога што већ траже неки алиби за сопствени резултат или због додатног притиска на јавност, већ данима лажима обасипа јавност на Палама.

„То није ни прије, а неће им ни сада донијети ништа више до презира великог броја људи који су током цијелог дана били у прилици да виде и Неду Вучићевић у друштву страначких колега у мјесном изборном штабу, а не и никако у полицијским просторијама за привођење“, рекао је Шекара.

Он је рекао да опозицији те лажне тврдње служе на част, ако је, како каже, уопште имају.

У саопштењу из изборног штаба опозиције на Палама, које је пренијела БН телевизија, наведено је да је Недељка Неда Вучићевић, бивши одборник СНСД-а, приведена због „куповине гласова у Мјесној заједници Мокро Пале“.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here