Шекара: Немам потребу да иступам под псреудонимом, све што имам износим јавно

0
870

Портпарол Општинског одбора СНСД Пале Срђан Шекара саопштио је поново да се не крије иза лица које се на друштвеним мрежама представља као Јово Романијац, нити има било шта са текстовима које објављује, па тако ни са објавама које на бази непровјерених информација „живе људе проглашавју мртвим“.
„Још раније сам се јавно оградио од свега у вези са овом виралном причом и позвао надлежне органе да испитају све у вези с тим, што чиним и овога пута, јер су некоме симпатична нагађања о томе ко је ко на мрежама, а у којима се таргетира моје име, за мене одавно постала дегутантна, па и узнемирујућа и безбједносно интересантна до мјере да их немам право игнорисати“, рекао је Шекара, који је и шеф кабинета начелника општине Пале.

Он је нагласио да је предуго у медијском и политичком јавном простору и да нема никакву потребу да се приликом изношења ставова у етар „штити“ псеудонимима и незваничним формама информисања.

„Мој начин комуникације у јавности био је и остаће отворен и транспарентан и све што имам да кажем рећи ћу именом и презименом, спреман да сносим и одговорност коју подразумијева јавно изговорена ријеч“, поручио је Шекара.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here