Шекара: Милан Радовић остаће упамћен као самодопадљиви лидер у покушају

0
352

Милан Радовић, који је на протеклим изборима једва освојио 6.500 гласова за посланика у Народној скупштини Републике Српске у великој изборној јединици, има образа да каже да Жељка Цвијановић, која је освојила скоро 325.000 гласова, показује политичку немоћ, рекао је члан Главног одбора СНСД-а Срђан Шекара.

“Знамо ми, Радовићу, да си ‘моћан’ и да имаш паре, инвестираш од Ровиња до Сарајева, али послушај савјет и бјежи из политике и СДС-а, јер ће те историја упамтити као неталентованог политичара и самодопадљивог лидера у покушају, некога ко је на ниво статистичке грешке свео некада заиста велику странку. И, не помињи Жељку Цвијановић, она је виши ниво и давно је била што ти никад, па ни тада нећеш бити”, истакао је Шекара.

Он је навео да је политика озбиљан посао и ту грађани не дају дугорочан кредит уколико се стално не доказујеш и не напредујеш радећи за њихово и добро Републике Српске коју воле.

“Ти, мој Милане, на твоју жалост, у том погледу стагнираш, а то, ако имаш снаге да видиш, потврђује и број освојених личних гласова”, рекао је Шекара.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here