Шекара: Црнадак не би да говори о ауторима сценарија против Српске

0
346

Члан Главног одбора СНСД-а Срђан Шекара сматра да се потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак одлучио на својеврсну политичку омерту јер не би било пожељно да буде доведен у ситуацију да говори о понашању оних који су скројили сценарио против Српске, а којима је ПДП инструмент за спречавање свесрпског јединства.

Он је рекао да би онда Црнадак морао да говори о онима којима је ПДП, не крију то, дугогодишње политичко мезимче.

Шекара је упитао колико човјек треба да буде лицемјеран да би изговорио оно што је данас изустио Црнадак, говорећи да се “од њега неће чути ниједна ријеч којом би се отежала ситуација предсједника Републике Српске Милорада Додика”?

Он је истакао да је јасно зашто ће Црнадак да ћути и зашто неће изговарати ниједну ријеч.”Јер да је другачије, онда би бар овлаш морао одговорити да ли је ова ујдурма око подизања оптужнице против Милорада Додика и Милоша Лукића продукт безакоња и незаконитог удара на институције Српске и њена уставна права”, указао је Шекара.

Он је навео да Црнадак заборавља да нису сви кратког памћења и да се одлично сјећају да је прије само неколико дана сипао салве увреда на Додиков рачун сводећи своју испразну причу на оно, што у недостатку бистрих мисли и јасних реченица, увијек упакује у цитирање “Кнежеве вечере” и стиха да ће се видјети “ко је вјера, а ко је невјера”.

Шекара је рекао да је Црнадак, штавише, толико увјерен да је увијек у праву, па је све то већ и видио.

“Али, заиста чуди како још није схватио да српски народ полаже вјеру у Додика и бира га за предсједника Републике Српске, док њему и његовим политичким истомишљеницима не вјерује у мјери која је потребна да би вођен реалном политичком снагом и капацитетом у било кога упирао прстом и лијепио му разноразне лажне етикете”, рекао је Шекара.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here