Састанак Вишковића и Општинског одбора СНСД-а Пале

0
671

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић одржао је састанак са кандидатима и руководством Општинског одбора СНСД-а Пале.

„Искористио сам свој боравак на Сарајевско-романијској регији да дам подршку Општинском одбору СНСД-а Пале и да чујем са којом спремношћу улазе у локалне изборе. Ова регија нам је изузетно значајна и радује чињеница да овдје не недостају школе и вртићи, јер гдје има дјеце и младости има и будућности. Зато Влада Републике Српске треба да помаже такве локалне заједнице“, истакао је Вишковић.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Пале Бошко Југовић изјавио је да спремно дочекују локалне изборе и да ће у кампањи сви дати максимум како би освојили што више одборничких мандата, мјесто начелника општине Пале, као и градоначелника града Источног Сарајева што је специфичност ових избора, тако да ће СНСД дати пуну подршку господину Љубиши Ћосићу, кандидату испред СНСД-а.

„Очекујемо максимално добар резултат, што ће СНСД још додатно да учврсти на територији Пала, јер је то неопходно, зато што смо много тога добили од Владе РС и инвестиције које се у овом тренутку реализују су нешто што становници општине Пале треба да цијене, да бисмо могли да отворимо нову релацију између општине, града и Владе Републике Српске“, изјавио је Југовић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here