Саниран кров зграде у којој живе борачке породице

0
589

 Начелник општине Пале Бошко Југовић посјетио је данас станаре зграде у насељу Душаново у којој су смјештене породице погинулих бораца и ратни војни инвалиди, а којима је локална заједница недавно санирала кров.
Југовић је рекао новинарима да је издвојено 12.000 КМ за санацију крова објекта који има 28 станова у власништву породица погинулих бораца и ратних војних инвалида.

Он је захвалио Невенки Гацо која је указала на то да кров прокишњава.

„Не мислим да смо урадили нешто нарочито. То је наша обавеза. Наишао сам на гостопримство и то ме стимулише да наставимо помагати на овом објекту и у наредном периоду“, истакао је Југовић.

Он каже да је ово начин да се искаже поштовање породицама које су дале своје најмилије за Републику Српску.

Станар зграде у насељу Душаново Невенка Гацо је, у име породица погинулих бораца и ратних војних инвалида, захвалила Југовићу и његовом замјенику
Марку Гајовићу на пажњи и пожртвовању коју су пружили како би овај посао био завршен прије зиме.

„Нама много значи јер је то велика инвестиција коју породице не би саме могле да ураде. Кров је почео да прокишњава прије двије године“, рекла је Гацо и подсјетила да су уселили у ову зграду прије 10 година.

Она је навела да је у рату изгубила брата и супруга, тако да јој овај чин много значи јер показује да њихови најмилији нису заборављени.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here