Ускоро потпуна реконструкција дјечијег игралишта

0
679

Скоро су завршени сви радови на реконструкцији поломљеног и запуштеног дјечијег игралишта у паљанској улици Доброслава Јевђевића. Враћени су у функцију сви реквизити који су раније онеспособљени немаром грађана, рекао је за „Паљанске новости“ руководилац радне јединице ЈП „Комунално“ АД Пале Предраг Клачар.

Према његовим ријечима, замијењени су сви поломљени дијелови и оградице, постављене су три нове парковске клупе, а реконструисане су и оне већ постојеће, те је урађена бетонска подлога, на коју ће бити уграђене заштитне гумене плоче, а уграђен је и видео надзор.

„Како бисмо спријечили вандализам и уништавање градске имовине намијењене за паљанске малишане, на реновираном игралишту општина Пале обезбиједила је видео камере које ће бити под контролом припадника Министарства унутрашњих послова, који ће санкционисати непримјерено понашање грађана“, истакао је Клачар.

Он је нагласио да ће за дјечицу бити припремљен пјешчани кутак, у којем досад нису имали прилику да уживају.

Клачар је додао да ће на реконструисаном игралишту на видљивом мјесту бити постављена и табла, на којој ће бити јасно означено да је игралиште намијењено за дјецу до 12 година.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here