РЕАКЦИЈЕ: Горица Додик и Ковачевић коментарисали састанак Станивуковића и Шмита

0
435

Састанак градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића и Кристијана Шмита данас је главна тема, а овај сусрет коментарисала је и ћерка српског члана Предсједништва БиХ Горица Додик на свом Тwиттер налогу.

Она је прво прокоментарисала одговор портпаролке ПДП-а Ање Петровић, упитавши је “да ли је срамота да матуранта пореди са Вучићем и патријархом”.

– Жено да ли си нормална??? И то ваше цинично улизивање Вучићу након свих ср*** које сте направили је смијешно – написала је Горица Додик.

 

Након тога, коментарисала је и изјаву Станивуковића у којем је рекао да се са “Шмитом састао у истом својству као и предсједник Србије Александар Вучић и патријарх Порфирије”. Горица Додик је да “поређење са Вучићем да није жалосно, било би смијешно”.

Његову изјаву коментарисао је и портпарол СНСД Радован Ковачевић, наводећи да је срамно и бестидно што Станивуковић пореди самог себе са патријархом и предсједником Србије.

“Закључци НСРС обавезују народ и политичаре у Републици Српској, осим чланова ПДП-а. Њих обавезују позиви из амбасада. Издаја се не може ни сакрити ни оправдати”, написао је Ковачевић на вом Твитер профилу.

Данашњи сусрет Драшка Станивуковића са Кристијаном Шмитом на Твитеру коментарисао је и члан Главног одбора СНСД Срђан Шекара.

“Млади перјаник са “двора” Партије Десет Пријатеља-код нас и на копненом, а посебно острвском дијелу анамооне Западне Европе познате под скраћеницом ПДП, пљунуо је данас на Републику Српску, њене институције и достојанство сопственог народа! И сад ће ББ о санкцијама… Енде”, написао је Шекара.

 

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here