Радикали нису прешли цензус, Шешељ није хтио пред новинаре

0
513
Миљан Дамјановић из Српске радикалне странке рекао је да та странка није прешла цензус и за то окривио владајућу Српску напредну странку.

Он је казао да су “успјели да спусте испод цензусног прага СРС”.

“То је био једини план представника власти, да по сваку цену СРС избаци из парламента, јер смо у претходном периоду показали да смо били једина јака опозициона странка напредњачком режиму”, рекао је Дамјановић у сједишту СРС.

Он је казао да што се тиче локалних избора, постоје мјеста ј је СРС прешла цензус.

“Урадићемо најдубљу могућу анализу од бирачког места до бирачког места, јер смо видели доста неправилнсоти и сумњамо да је то била воља народа”, поручио је он.

Дамјановић је најавио да ће СРС у наредном периоду борити као ванпарламентарна странка.

“Нећемо одустати од наших циљева. Власт је успела у својој намери и да преливањем гласова оних странака које су створили како би глас по глас откинули СРС, како би имали двотрећинску већину у Скупштини Србији”, рекао је он.

Медији преносе да се лидер те странке Војислав Шешељ наљутио због резултата, Дамјановић је казао да је он био највећи противник СНС.

“Лидер радикала Војислав Шешељ је, на опште изненађење у штабу, одлучио да се не обрати окупљеним новинарима и присталицама странке, већ је то учинио његов син Александар Шешељ”, пише Курир.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here