Протекли викенд најпосјећенији ове зиме

0
107

На Јахорини је протекли викенд био најпосјећенији у току ове зимске сезоне, са више од 10.000 скијаша и готово 90.000 вожњи, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.
Викенд на Јахорини обиљежио је низ занимљивих дешавања – у суботу представа „Еро са овога свијета“, а у недјељу промоција бренда „Лопар интернационал“ у Олимпијском бару на врху планине. Госте је у дане викенда анимирао и Рамбо Амадеус.

У саопштењу се истиче да је на Јахорини ове сезоне, упркос недостатку сњежних падавина, забиљежен растући тренд и када је ријеч о броју пролаза, броју скијаша, али и промету.

До сада је скијало више од 160.000 скијаша, остварено је више од милион пролаза, а промет је престигао 5.000.000 КМ, што је повећање за готово 40 одсто у односу на претходну годину која је била најуспјешнија по свим парамтерима.

У наредним данима на Јахорини је најављена добра забава уз прегршт занимљивих догађаја.

Идућег викенда, 15. фебруара, у 14.00 часова заказан је трећи „Апрес ски парти“ са бендом „Регина“ у Олимпијском бару, а након тога од 16.00 часова „Табачи за Вас“.

У недјељу, 16. фебруара, у 12.00 часова услиједиће „Ред бул хом ран пре парти“ у Олимпијском бару на врху.

У недјељу, 23. фебруара од 12.00 часова биће одржана традиционална хуманитарна трка „Скијај за живот“, а од 14.00 часова хуманитарни парти са „ОК бендом“ на платоу Пољице.

На Јахорини ће 7. марта бити организована цјелодневна забава, а од 20.00 часова планиран је дугоочекивани наступ познатог музичара Џибонија.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

eighteen − 12 =